Úvod O nás
Obsah košíku
Položek: 0
Cena: 0 Kč

 


 Ubytování v Táboře

motelvega s


 

O nás

Na trhu se pohybujeme více než 10 let, díky čemuž máme bohaté zkušenosti s přáními a potřebami zákazníků. Nabízíme široký sortiment kávy, kávovarů, mlýnků na kávu a dalších gastronomických zařízení. Samozřejmostí je, že k námi nabízené technice poskytujeme záruční a pozáruční servis. Dále Vám nabízíme (za úplatu) nainstalování u nás zakoupeného profi zařízení naším servisním technikem.

Našimi zákazníky jsou domácnosti, cukrárny, restaurace, hotely, lékařská zařízení, státní instituce a další typy podniků a organizací.

Naší filozofií je nabídnout zákazníkovi kvalitní produkty za skvělé ceny! Nabízíme spoustu druhů kávy od různých výrobců. Výborná káva není zdaleka výsadou "velkých" značek - ochutnejte tu naši a uvidíte! Využijte množstevní slevy při nákupu celého balení (tj. 6 kg) u zrnkové kávy Trombetta. Dále tu pro Vás máme kávovary pro domácnosti, kanceláře, menší provozy, ale samozřejmě i pro profesionální nasazení (hotely, lázně, restaurace atd.), různá příslušenství a doplňky (mlýnky na kávu, mixér na Frappé apod.), nápoj Frappé několika příchutí, vynikající hruškovici Williams nebo třeba horkou čokoládu. Nezapomeňte nahlédnout také do naší rubriky akce-novinky a doprodeje.

Zajímavou možností je získání automatického kávovaru NIVONA (k dispozici tři druhy) pouze za odběr kávy! Další lákavou nabídkou je zapůjčení kapslového kávovaru PAGODA na 3 měsíce ZDARMA!  cool

Podrobné informace získáte na níže uvedených kontaktech.

Máte-li chuť a čas, navštivte naš showroom na adrese:

MTC CZ, s.r.o. - Caffé Trombetta

Telefon: 608 442 144

Pod Kovosvitem 1080

391 02 Sezimovo Ústí

 

   Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

   Pracovní doba:

   Po - Pá, 8:30 - 16:00

 

Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat - jsme tu pro Vás!

Rádi Vám poradíme a doporučíme vhodný produkt pro Vaše potřeby.

 


Web ItalianEspresso.cz provozuje firma MTC CZ s.r.o., Pod Kovosvitem 1080, 391 02 Sezimovo Ústí, IČO 25170937, DIČ CZ25170937


 
Copyright © 2024 ItalianEspresso.cz. Všechna práva vyhrazena.